Slangetemmer

Hei og hopp alle hjemme i kalde Norge,

Nå har vi vært i Surfers Paradise i hele ni dager! Vi bestemte oss nemlig for å være i Brisbane i kun tre dager og helle være her lenger, og jeg angrer ikke! Surfers Paradise er mitt favorittsted rett ettter Sydney, her i Australia. Man kan finne alt her og atmosfæren er så deilig. Vi bor på et fantastisk fint hostel som heter Islander. Det er midt i smørøyet, og man har egent bad, kjøleskap og balkong på rommet, for oss er dette luksus. Vi bor også på et firemannsrom som er bra, men litt kjedelig, men vi klarer oss nok selv om vi ikke blir like godt kjent med så mange mennesker. Vi bor på rom med en dame på 43 år som heter Jo. Hun er helt gal! Hun snakker med alt og alle og har bestemt seg for at hun skal finne type til oss alle. Hun har derfor vært veldig aktiv på stranden, ved badebasenget (ja, vi har det også!) og i common roomene. Jeg har desverre ikke enda funnet «The One», men jeg er sikker på at han kommer snart. I følge tarotkortene skal han tross alt befinne seg på Airilie Beach.

Vi har hvertfall, takket være Jo, blitt kjent med mange nye mennesker. Vi kaller henne foresten for P.I.M.P Jo eller mama Jo, siden hun har adoptert oss. Vi har det hvertfall veldig gøy! Vi fikk også dratt henne med på en nattklubb, og det var veldig artig. Jeg skulle også møte en Jo fant til meg på stranden, han heter Steve og han er fra Melbourne. Desverre skremte jeg han vekk da jeg danset, det var veldig synd for han var virkelig en fryd for øyet! Og nei mamma, jeg oppførte meg veldig pent og jeg skjønner ikke hvordan han kan ha blitt skremt!

I går var vi ute på et marked og da gjord jeg noe jeg aldri har forestilt meg at jeg kom til å gjøre, jeg holdt nemlig en kveleslange. Jeg tror det var en pyton, om det er en kveleslange, som heter Cuddels. Han var tre meter lang folkens. Jeg hadde sykt mye adrenalin i kroppen, så det var jo deilig i seg selv, men det å vite med seg selv at jeg har møtt en av mine største frykter er fantastisk! Ja pappa, du kan få være stolt av meg nå!

Skulle ønske at internettet ville la meg laste ned bilder til dere, men det har det ikke lyst til…. Men legger med et bilde av meg og min nye venn!

slange 1

Jeg lover å laste ned bilder med en gang jeg får bedre internett!

Sees snart!

Reklamer

Én tanke på “Slangetemmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s