Om meg

Jeg heter Cecilie og er skribenten av denne bloggen. Jeg er født i Norges hovedstad, Oslo, en høstnatt i oktober 1994. Jeg er med andre ord ferdig med mitt siste år på videregående skole, og har valgt å ta et friår.På skolen valgte jeg å ta realfag, og jeg kom levende fra det. Jeg har vært veldig sikker på at jeg kom til å ta en bachelor i biologi. Dette blir det ikke noe av, til tross for at jeg synes biologi er veldig spennende. Jeg har funnet ut av at jeg ønsker å ta et årstudium i psykologi, om jeg velger å bli klinisk psykolog eller ta en bachelor kan bare fremtiden vise.

Jeg som person er vel i bunn og grunn ganske snill og grei, men det bor en italiener i magen min, for temperamant, det har jeg! Ellers er jeg kjent for å snakke hull i hodet på menneskene rund meg, og jeg ler vel stort sett, til mine venners fortvilelse og glede. Jeg har også en stor kjærlighet for dyr, og rir aktivt på min fantastiske forhest, Freddy. Jeg har i tilleg en liten sofahund som passer perfekt i vesken, som desverre ikke får bo der, hund er hund! Frem til jeg drar av gårde jobber jeg som salgskonsulent av RiksTV og hver lørdag jobber jeg på Eiksmarka Hund og Katt. Disse to jobbene er en perfekt kominasjon for meg, jeg får snakket hull i hodet på folk og jeg får kost med dyr.

Planen fremover er å reise til Australia november 2013 med min venninde, Helene. Vi skal reise rundt i Australia sammen i fire måneder. På denne tiden skal vi oppleve det store landet nedenunder og den fantastiske australske kulturen.

Senere skal jeg reise alene til Noha’s Ark i Namibia. Her skal jeg jobbe på et slags reservat for forlatte og skadde afrikanske dyr. Dette blir fantastisk!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s